TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


04/05/2018

TEB Sh.A. hapi degë të re në Rrugën B në kryeqytet

Drejtuesit e Bankës TEB Sh.A. kanë përuruar fillimin e punës së degës së re Digijitale në qytetin e Prishtinës, duke vazhduar zgjerimin me pika të reja në shërbim të klientëve.
Qytetarët e Prishtinës që jetojnë në Rrugën B dhe rrethinën e saj do të kenë mundësi të marrin shërbime në degën e re të Bankës TEB, e cila ka filluar punën zyrtarisht të enjten (03.05.2018).
Klientët mund të kryejnë shërbimet 24 orë në ditë përmes ATM terminalit në brendi të degës duke iu mundësuar tërheqjen dhe deponimin e parave, gjithashtu do të kenë mundësi të qasjes në shërbimet online përmes kanaleve alternative si E-banking dhe TebMobile.
TEB Sh.A. është prezente në Kosovë nga viti 2008, ndërsa është pjesë e grupit botëror bankar BNP Paribas, e cila operon në 73 shtete të botës.
TEB Bankë për një botë në lëvizje.


© TEB ShA