TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


16/07/2021

Starcard ju shpërblen me 2 këste shtesë për Bajram

Bleni me Starcard tek të gjithë tregtarët në POS Terminalet e bankës TEB dhe përfito 2 këste shtesë nga banka.
Vlen për të gjitha blerjet me 3 deri në 12 këste.

Oferta është valide nga data 16 korrik deri më 20 korrik 2021.

TEB bankë për një botë në lëvizje!

Për më shumë informata ju lutem kontaktoni Qendrën e Thirrjeve në numrin 038 230 000, Facebook/Messenger (TEB Sh.A), Instagram (TEB Sh.A), Web (www.teb-kos.com)

 


© TEB ShA