TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


17/12/2018

Starcard ju ofron 5% bonus gjatë blerjeve në Zara

Të gjithë klientët individual të Bankës TEB që posedojnë kartelën e kreditit, Starcard mund të përfitojnë bonus shtesë gjatë blerjeve në dyqanin e modës, Zara.
Është koha e blerjeve për festat e fundvitit dhe kredit kartela e juaj e preferuar Starcard është këtu të ju shpërbleejë.
Për të gjitha blerjet në dyqanin e modës së fundit të Zara në Prishtinë ju përfitoni 5 % zbritje shtesë.
Vlen nga data 17 deri më 31 Dhjetor 2018.
Starcard të jep fuqi!


© TEB ShA