TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


22/05/2018

Shumë oferta nga TebMobile

Shumë oferta atraktive bankare të Bankës TEB nëpërmjet aplikacionit të telefonave të mençur, TebMobile.
Apliko përmes TebMobile dhe përfito:
*50% zbritje në shpenzimet administrative nëse aplikoni për Kredi përmes TebMobile
*100% zbritje në shpenzimet administrative nëse aplikoni për Mbitërhqëje përmes TebMobile
*5 € Bonus në kreditë kartelë nëse aplikoni për Starcard përmes TebMobile
*2 € Bonus në kreditë kartelë nëse paguani faturat e rrymës perms opsionti “Skano & Paguaj” në TebMobile
*0 € komision për të gjitha shërbime në TebMobile
Oferta është valide deri më 30.06.2018.

TEB Bankë për një botë në lëvizje.


© TEB ShA