TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


17/09/2017

Seminar për Gratë në Biznes „Si të zgjeroni biznesin tuaj?“

Banka TEB dhe Banka Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH) kanë kënaqësinë t’ju ftojnë në Seminarin Gratë në Biznes që do të zhvillohet ditën e Enjte, më 28 Shtator ora 09:00-13:00, në Kolegji Dukagjini, Pejë.
Gratë ndërmarrëse të Pejës kanë mundësinë unike të mësojnë:
• Të bëjnë analizën e biznesit, gjejnë pikat e forta dhe të dobëta të biznesit dhe më e rëndësishmja të shikojnë mundësitë për zhvillim.
• Mbi menaxhimin e burimeve njerëzore dhe markës.
• Si të marrin financimin për zhvillimin e biznesit.
Në të njëjtën kohë ky seminar do t’ju ofrojë mjaft mundësi të vlefshme për të zgjeruar rrjetin e kontakteve, për t’u takuar me ekspertë dhe me gra të tjera që menaxhojnë biznese për të ndarë së bashku përvojat dhe njohuritë tuaja.
Shihemi në Pejë.
TEB Bankë për një botë në lëvizje.


© TEB ShA