TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


31/03/2020

Rri n’shpi me TebMobile

Kryeni të gjitha shërbimet bankare me 0% komision
Rri n’shpi, me #TebMobile ke mundësi me i kry të gjitha shërbimet bankare me 0% komision:

  • Monitorimi i llogarive 24/7
  • Transferet kombëtare të parave në gjitha bankat e Kosovës
  • Transfere ndërkombëtare të parave në të gjithë botën me E-banking
  • Pagesat institucionale
  • Pagesat e shërbimeve komunale
  • Pagesat e internetit dhe televizionit (IPKO)
  • Mbushje telefonit (Vala / Ipko)
  • Resetim i fjalëkalimit

 


Shkarko aplikacionin në:

Android
iOS

Oferta vlen deri më 31 Maj 2020

Bankën n’xhep, me TebMobile

#TEB Bankë për një botë në lëvizje


© TEB ShA