TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


27/07/2022

Puno me TEB!

Banka TEB sjell ofertën atraktive për të gjithë klientët e ri të biznesit në Kosovë.
Bëhu klient i Bankës TEB deri më 30 shtator 2022 dhe përfito nga oferta për llogari të bizneseve. Përfito për 3 muaj shërbimet e dhëna më poshtë FALAS.

Shërbimet që përfshihen në pako “PUNO ME TEB”:

Llogaria:
•  Rrjedhëse e biznesit

e-Banking & Mobile App:
• transfertat brenda të gjitha llogarive në TEB,
• transferet kombëtare me të gjitha Bankat në Kosovë


Oferta vlen për llogaritë e reja të biznesit.

Kampanja valide deri më 30.09.2022.

Për më shumë informata ju lutem kontaktoni Qendrën e Thirrjeve në numrin 038 230 000, Facebook /messenger (TEB Sh.a), Instagram (TEB Sh.A).

TEB, Bankë për një botë në lëvizje!

 


© TEB ShA