TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


19/11/2018

Përjeto fuqinë e ofertës më të fortë në vend!

Oferta më e fortë në vend me norma preferenciale prej 5.54%
Përjeto fuqinë e ofertës më të fortë në vend!

- Norma vjetore e interesit: 5.4%
- Shpenzimet administrative: 0%
- Norma efektive e interesit: 5.54%
- Afati maksimal i kredisë: 84 muaj.

Apliko për kredi përmes TEB Mobile, siguro kredinë dhe përfito 100% zbritje në shpenzimet administrative.

#TEB Bankë për një botë në lëvizje.


© TEB ShA