TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


04/08/2022

Paguaj online me Starcard me këste

Realizoni blerje online me këste tek tregtarët e bankës.
Me Starcard individuale mund të realizoni blerje online me këste tek partnerët e bankës TEB:

Kesco, Ipko, Gentli, Jumbo, Comodita, Minimax, Intersport, Aztech, Dardania Sport, IAS, Fibula, Suna Sport, EMO, She Shoes, Cinemarine, Pema Mall dhe Interplast.

Për më shumë informata ju lutem kontaktoni Qendrën e Thirrjeve në numrin 038 230 000, Facebook /messenger (TEB Sh.a), Instagram (TEB Sh.a)

Starcard të jep fuqi!


© TEB ShA