TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


25/11/2021

Paguaj me Starcard për Black Friday!

Blej çka të pëlqen për Black Friday! Paguaj online me Starcard apo në POS Terminale të Bankës TEB dhe përfito deri në 75% zbritje tek tregtarët tanë.
Për pagesat me Starcard në POS Terminalet e Bankës TEB me këste prej 50€ e më shumë filloni pagesën pas 3 muajve.

Ju mund të përfitoni nga ofertat tek tregtarët tanë:

IPKO, Aztech, Gentli, She Shoes, Comodita Home, Intersport, Dardania Sport, Suna Sport, IAS Watches & Jewellery, Jumbo, Cinemarine.

Starcard të jep fuqi!


© TEB ShA