TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


08/08/2018

Ofertë speciale për Kredi me rastin e festës së Bajramit

Apliko për kredi përmes aplikacionit të Bankës TEB, TebMobile dhe përfito kushte preferenciale.
Merr 3,000 Euro kredi për 36 muaj dhe paguaj këstin prej vetëm 90.61 Euro në muaj.
Apliko për kredi përmes #TebMobile dhe përfito nga oferta.
Oferta eshte valide deri më 24 gusht 2018.

#TEB Bankë për një botë në lëvizje.


© TEB ShA