TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


07/06/2022

Njoftim për klient

Banka TEB njofton klientët e vet se kanë ndryshuar “Termet dhe Kushtet e pergjithshme” të marrëdhënieve me klient.
Kushtet e reja do të aplikohen nga data 7 korrik 2022.

Për më shumë në lidhje me ndryshimet në fjalë, ju lutem Klikoni këtu

TEB Bankë për një botë në lëvizje!


© TEB ShA