TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


04/02/2019

Lokacion i ri për degën e Ulpianës në kryeqytet

Dega e Ulpianës në Prishtinës është zhvendosur në lokacion të ri, por në të njejtë rrugë.
Njëra ndër degët kryesore në Prishtinë, ajo e Ulpianës e Bankës TEB Sh.A. ka kaluar në lokacion të ri duke ofruar komoditet me të mirë në kryerjen e sherbimeve bankare për klientët.
Lokacioni i ri i degës është në adresën: Bulevardi Dëshmorët e Kombit, Obj.C/2, Hy 3, kati 1, Nr.4, Ulpianë, Prishtinë.
Veq lokacionit me qasje më të lehtë dhe komoditetit brenda saj në degën me adresën e re klientët do të mund të kryejnë të gjitha sherbimet bankare, ndërsa do të kenë edhe një ATM për tërheqje dhe deponim të parave për 24 orë në 7 ditë të javës.
Stafi ynë ju mirëpret në degën e re me ofertat e shumta që kemi përgatitur për ju.
TEB Bankë për një botë në lëvizje.


© TEB ShA