TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


05/09/2017

Pagesa me 0% komision me TebMobile dhe E-banking

Me TebMobile të gjitha shërbimet bankare në një vend.
Shkarko aplikacionin #TebMobile për të përfituar nga kjo ofertë në:
https://goo.gl/BcXc2m (Android)
https://goo.gl/8G3F2A (iOS)

Kryeni pagesat përmes TEB Mobile dhe paguani 0% komision për transakcionet si me poshtë:

- Transferet ndërbankare (të gjitha bankat tjera në Kosovë)
- Pagesat Kos Gyro (rryme, uje, sigurime, etj)
- Sherbimi TOP Up – rimbushja te telefonit
- Rimbushja e TV & Internet (Ipko)
- Resetimi I fjalëkalimit

#TEB Bankë për një botë në lëvizje.


© TEB ShA