TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


25/04/2019

Kredi deri në 15.000 euro me kushte preferenciale

Apliko për kredi deri në 15.000€ Pa garantues, Pa bashkëhuamarrës dhe me kushte preferenciale.
Interesi vjetor duke filluar nga: 5.64%,
Norma efektive e interesit: 5.95%,
Shpenzimet Administrative: 0.50%,
Maturiteti maksimal i kredisë: 84 muaj.

Oferta vlen deri më 31.12.2019.

TEB Bankë për një botë në lëvizje


© TEB ShA