TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


11/01/2022

Kanalet zyrtare të komunikimit
Banka TEB njofton sërish të gjithë klientët e saj se kanalet e saj zyrtare të komunikimit janë:

- Qendra e thirrjeve: +383 (0) 38 230 000
- E-mail: info@teb-kos.com dhe customer.care@teb-kos.com
- Facebook: TEB ShA
- Instagram: teb.sha
- Përmes degëve në tërë territorin e Kosovës – harta e degëve

Ju këshillojmë të qëndroni sa më shumë në shtëpi dhe vizitoni degët vetëm në situata të pashmangshme, nëse e bëni këtë ju lutem të keni mirëkuptim duke respektuar distancën në degë, ndërsa stafi jonë do të bëjë më mirën të ju asistojë në kërkesat e juaja.

Keni kujdes nga mashtruesit eventual, mos ia jepni askujt numrat sekret të kartelave tuaja bankare apo fjalëkalimet e tjera, ndërsa Banka asnjëherë nuk do të kërkojë diçka të tillë nga ju.

Keni kujdes edhe nga komunikimet me email apo të ndonjë aplikacioni komunikues të telefonave të mençur. Banka TEB ka kanalin vetëm informues në Viber (Community Group), për cfarëdo informate shtesë ju lutem mos hezitoni të kontaktoni përmes kanaleve tona zyrtare të komunikimit.

Për çdo kërkesë ose ndihmë që ju duhet, ju lutem na kontaktoni përmes kanaleve tona zyrtare të komunikimit.

TEB Bankë për një botë në lëvizje!


© TEB ShA