TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


17/04/2019

Fito 5% Bonus!

Përdoruesit e kredit kartelës individuale, Starcard kanë mundësi të përfitojnë bonus shtesë gjatë blerjeve tek tregtarë të caktuar.
Përfitoni duke paguar me Starcard tek tregtarët: Super Viva, EX FIS, Bast Trade, Agrocoop, Dogtas dhe për çdo blerje me këste apo pa këste ju do të fitoni 5% Bonus.
Oferta është valide deri më 30.04.2019.
TEB Bankë për një botë në lëvizje.


© TEB ShA