TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


14/12/2018

Fito 5% bonus gjatë blerjeve me Starcard në ETC

Të gjithë klientët individual të Bankës TEB që posedojnë kartelën e kreditit, Starcard mund të përfitojnë nga bonusi gjatë blerjeve në dyqanet e ETC.
Ofertë si asnjëherë më parë në ETC (Elkos Trading Center) për blerjet me Starcard.

Për çdo blerje me starcard individuale në të gjitha pikat e ETC - Elkos Trading Center dhe Elkos Center ju fitoni 5% bonus.

Vlen nga data 10 deri më 31 Dhjetor 2018.

Starcard të jep fuqi!


© TEB ShA