TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


06/04/2022

Extra Bonus me Starcard!

Të gjithë mbajtësit e Starcard individuale të cilët realizojnë pagesa në POS Terminale të Bankës TEB në sektorin ushqimor kanë mundësi të fitojnë bonus deri në 10€ bonus.
Nëse paguani me Starcard individuale në POS Terminale të Bankës TEB nga data 6 prill e deri më 24 prill dhe arrini vlerën 250€ akumulative, ju fitoni 5€ bonus.

Ndërsa nëse arrini vlerën 400€ akumulative ju do të shpërblehni edhe me 5€ shtesë bonus.


Bonusin nuk mund t’a fitoni nëse paguani në POS Terminale të Bankave tjera! Bonusi maksimal është 10€ për klient.

Bonusi i fituar duhet të përdoret deri më 31.05.2022. Bonusi i papërdorur do të mblidhet nga Banka më 01.06.2022 automatikisht. Klientët do të informohen me SMS nga Banka.

Kampanja vlen për sektorin e marketeve dhe restoraneve dhe është valide nga 6 prill deri më 24 prill 2022.

Për më shumë informata ju lutem kontaktoni Qendrën e Thirrjeve në numrin 038 230 000, Facebook/messenger (TEB Sh.a), Instagram (TEB Sh.a), Web (www.teb-kos.com).

Starcard të jep fuqi!

 


© TEB ShA