TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


31/03/2022

Dita e blerjeve online me STARCARD!

E pa besueshme, ama e vertet! Blej online me Starcard për 1 prill dhe fito 20% bonus.
Për herë të parë në Kosovë, Starcard organzion Ditën e Blerjeve Online në Kosovë.

Mbajtësit e Starcard individuale përfitojne 20% BONUS në çdo blerje online tek partnerët e bankës TEB:

Aztech, Gentli, Dardania Sport, Jumbo, Suna Sport, IAS, EMO, Intersport, Minimax, Cinemarine, She Shoes dhe Comodita.

 

Kampanja është valide vetëm me 1 prill 2022

Për më shumë informata ju lutem kontaktoni Qendrën e Thirrjeve në numrin 038 230 000, Facebook /messenger (TEB Sh.a), Instagram (TEB Sh.a), Web (www.teb-kos.com)

Starcard të jep fuqi!

 


© TEB ShA