TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


27/10/2017

Dega e Mitrovicës në lokacion të ri

Njoftohen të gjithë klientët e bankës TEB Sh.A. se dega e qytetit të Mitrovicës është zhvendosur në lokacion të ri.
Dega e qytetit te Mitrovicës e bankës TEB Sh.A. ka kaluar në lokacion të ri duke qenë edhe me afër qendrës së qytetit.
Lokacioni i ri i degës është në rrugën Kemajl Ataturk p.n. Lam. A Lokali LA/01 në Mitrovicë.
Në degën në adresën e re klientët do të mund të kryejnë të gjitha sherbimet bankare, ndërsa do të kenë edhe një ATM për tërheqje dhe deponim të parave për 24 orë në 7 ditë të javës.
Stafi ynë ju mirëpret në degën e re me ofertat e shumta që kemi përgatitur për ju.
TEB Bankë për një botë në lëvizje.


© TEB ShA