TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


30/04/2021

Blej online me Starcard dhe fito 10% Bonus për çdo blerje!

Të gjithë përdoruesit e kartelës më të fuqishme bankare në Kosovë, Starcard mund të përfitojnë 10 % Bonus shtesë tek tregtarët e përzgjedhur gjatë blerjeve online.
Starcard organizon kampanjën për blerje online tek tregtarët të cilët e perdorin kanalin e pagesave online të njohur si e-commerce të Bankës TEB, ku të gjithë mbajtësit e Starcard individuale shpërblehen me nga 10% bonus shtesë për blerjet online.

Kampanja vlen për blerjet online te tregtarët: Gentli, Comodita, Dardania Sport, AZTECH, JUMBO, Suna Sport, Elteco, IAS Watches Jewelry Optics dhe EMO.

Kampanja është valide nga 1 Maj 2021 deri më 31 Maj 2021.

TEB Bankë për një botë në lëvizje.


© TEB ShA