TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


08/07/2022

Blej dhe fito me Starcard!

Të gjithë mbajtësit e Starcard individuale të cilët realizojnë pagesa në POS terminale të bankës TEB në sektorin ushqimor dhe atë të gastronomisë kanë mundësi të fitojnë bonus deri në 10€.
Nëse paguani me Starcard individuale në POS terminale të bankës TEB nga data 8 korrik e deri më 10 korrik dhe arrini vlerën 100€ akumulative, ju fitoni 5€ bonus.

Ndërsa nëse arrini vlerën 200€ akumulative ju do të shpërbleheni edhe me 5€ shtesë bonus.


Bonusi maksimal është 10€ për klient.

Bonusin nuk mund t’a fitoni nëse paguani në POS terminale të bankave tjera!

Kampanja vlen për sektorin e marketeve (ushqimore) dhe restoranteve dhe është valide nga 8 korrik deri më 10 korrik 2022.

Për më shumë informata ju lutem kontaktoni Qendrën e Thirrjeve në numrin 038 230 000, Facebook/messenger (TEB Sh.a), Instagram (TEB Sh.a), Web (www.teb-kos.com).

Starcard të jep fuqi!

 

 


© TEB ShA