TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


01/12/2021

Blej çka të pëlqen, fillo pagesën pas 3 muajve!

Blej në dhjetor, fillo pagesën në mars 2022.
Kartela më e njohur bankare në Kosovë, Starcard vjen me ofertën më të re duke ju ndihmuar në planifikimet e blerjeve.

Kartela më e njohur bankare në Kosovë, Starcard kthehet edhe këtë vit me kampanjën unike të pagesave të shtyera: “Blej çka të pëlqen, fillo pagesën pas 3 muajve”.

Oferta është e vlefshme për të gjithë klientët individual të Bankës TEB të cilët posedojnë Starcard, Premium Starcard apo SheCard.


Klientët të cilët bëjnë blerje në të gjithë sektorët në POS Terminalet e Bankës TEB, në vlerë prej 50€ apo më shumë, me këste, do të përfitojnë nga oferta, si vijon:

• Për blerjet gjatë muajit tetor 2021, filloni pagesën e borxhit të kësteve në muajin janar 2022
• Për blerjet gjatë muajit nëntor 2021, filloni pagesën e borxhit të kësteve në muajin shkurt 2022
• Për blerjet gjatë muajit dhjetor 2021, filloni pagesën e borxhit të kësteve në muajin mars 2022

Dhe, të gjitha këto do t’i përfitoni me 0% interes.

Oferta është valide deri më 31 dhjetor 2021.

Starcard të jep fuqi!


© TEB ShA