TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


06/08/2018

Banka TEB sjell kampanjën më të re të kredive individuale

Apliko për kredi përmes aplikacionit TebMobile dhe përfito kushte preferenciale .
*Kredi deri në 30.000 € PA HIPOTEKË
*50% ZBRITJE në shpenzime administrative

Apliko në çdo kohë, në çdo vend.

Shkarko aplikacionin TebMobile në:
https://goo.gl/BcXc2m (Android)
https://goo.gl/8G3F2A (iOS)

TEB, Bankë për një botë në lëvizje.


© TEB ShA