TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


17/02/2018

Banka TEB Sh.A. ia uron ditën e Pavarësisë së Kosovës

Të gjithë shtetasve të shtetit të Kosovës, Banka TEB Sh.A. iu uron festën e pavarësisë 17 shkurtin.
Më 17 shkurt të vitit 2008 të përzgjedhurit e popullit të Kosovës shpallën pavarësinë e vendit, duke shënuar këtë ditë në jetën e të gjithë banorëve të saj dhe hapur perspektivat e pafund për ta.
Sot, festojmë 10 vjetorin e shtetit të Kosovës, por edhe Banka e jonë feston dhjetë vjetorin.
Banka TEB iu uron të gjithë shtetasve të Kosovës festën e pavarësisë 17 shkurtin.
10 vjet shtet, 10 vjet TEB.
Rritemi bashkë.


© TEB ShA