TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


Lajme dhe publikime

Puno me TEB!

Banka TEB sjell ofertën atraktive për të gjithë klientët e ri të biznesit në Kosovë.

Deari fitues i Dielli TEB Open 2022

Përfundon edicioni i 22-të i turnet më të njohur të tenisit në Kosovë.

Punojmë tokën tonë!

Banka TEB mbështet Agro bizneset me kredi për bujqësi deri në 200,000€ me kushte preferenciale dhe mundësi për t'i caktuar kushtet së bashku.

Shpërblehu me TEB!

Banka TEB organizon kampanjën nga data 1 prill deri në fund të vitit 2022, ku çdo muaj do të dhurohen 30 shpërblime në vlerë prej 100€.

Blej dhe fito me Starcard!

Të gjithë mbajtësit e Starcard individuale të cilët realizojnë pagesa në POS terminale të bankës TEB në sektorin ushqimor dhe atë të gastronomisë kanë mundësi të fitojnë bonus deri në 10€.

Ofertë e cila ju lë ëmbël festën e Bajramit!

Kredi për Festën e Bajramit 3,000€ me 0% shpenzime administrative dhe maturitet deri në 36 muaj


© TEB ShA