TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


Lajme dhe publikime

Ofertë që ëmbëlson festën e Bajramit!

Kredi për Festën e Bajramit 3,000€ me 0% shpenzime administrative dhe maturitet deri në 36 muaj.

Extra Bonus me Starcard!

Të gjithë mbajtësit e Starcard individuale të cilët realizojnë pagesa në POS Terminale të Bankës TEB në sektorin ushqimor kanë mundësi të fitojnë bonus deri në 10€ bonus.

Shpërblehu me TEB!

Banka TEB organizon kampanjën nga data 1 prill deri në fund të vitit 2022, ku çdo muaj do të dhurohen 30 shpërblime në vlerë prej 100€.


© TEB ShA