TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


Lajme dhe publikime

Dita e blerjeve online me STARCARD!

E pa besueshme, ama e vertet! Blej online me Starcard për 1 prill dhe fito 20% bonus.

TEB dhe BERZH në përkrahje të transformimit digjital të biznesit të Grave

Fito BONUS për çdo blerje!

TEB, është banka e vetme në Kosovë që ofron bonus për çdo blerje të realizuar me TEB Debit kartelë në POS terminale të saj.

Fuqi Prodhuesve Vendor!

Ti e fuqizon ekonominë, TEB të fuqizon ty.

Për gratë ndërmarrëse, zhvillohu me TEB!

Banka TEB përkrahë zhvillim e bizneseve të grave duke ofruar kredi me kushte preferenciale, pa hipotekë!


© TEB ShA