TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


Lajme dhe publikime

Paguaj me Starcard për Black Friday!

Blej çka të pëlqen për Black Friday! Paguaj online me Starcard apo në POS Terminale të Bankës TEB dhe përfito deri në 75% zbritje tek tregtarët tanë.

Orari i ri i punës në degë

Banka TEB njofton të gjithë klientët se prej 6 dhjetorit do të ketë një orar të njëjtë të punës për të gjitha Degët në tërë territorin e Kosovës, si dhe zyreve qendrore.

Blej çka të pëlqen, fillo pagesën pas 3 muajve!

Blej në nëntor, fillo pagesën në shkurt 2022.

TEB organizoi diskutimin me temën “Qasja në Financa për Gratë Ndërmarrëse”

Njoftim për klient

Banka TEB njofton klientët e vet se kanë ndryshuar “Termet dhe Kushtet e pergjithshme” të marrëdhënieve me klient.


© TEB ShA