TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


Lajme dhe publikime

Banka TEB dhe Komiteti Olimpik i Kosovës arrijnë marrëveshje sponsorizimi

Kredi individuale për pjesëtarët e Policisë së Kosovës

Kredi individuale deri në 35,000 Euro pa hipotekë dhe maturitet deri në 120 Muaj.

Kredi individuale për punonjësit e shëndetësisë publike

Kredi individuale deri në 35,000 Euro pa hipotekë dhe maturitet deri në 120 Muaj.

Kredi individuale për pjesëtarët e Forcës së Sigurisë së Kosovës

Kredi individuale deri në 35,000 Euro pa hipotekë dhe maturitet deri në 120 Muaj.

Kredi për bujqësi duke filluar nga 20,000€

Çdo klient i financuar gjatë kësaj kampanje bëhet pjesë e lojës shpërblyese për të fituar një traktor.

Punojmë për të ardhmën, së bashku ia dalim!

Paguaj me Starcard gjatë Qershorit dhe fito deri në 10€ bonus

Të gjithë klientët individual të kredit kartelës Starcard kanë mundësi të fitojnë bonus me blerjet e tyre me këste mbi 300€ dhe 500€.


© TEB ShA