TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


Lajme dhe publikime

Blej online me Starcard dhe fito 10% Bonus për çdo blerje!

Të gjithë përdoruesit e kartelës më të fuqishme bankare në Kosovë, Starcard mund të përfitojnë 10 % Bonus shtesë tek tregtarët e përzgjedhur gjatë blerjeve online.

Rri n’shpi, Paguaj online!

Realizoni blerje online me Debit Kartelë deri në 500€

Limiti ditor për blerje online me Debit Kartelat e bankës TEB ka ndryshuar nga 100€ në 500€.


© TEB ShA