TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


Lajme dhe publikime

Mundësi për më shumë

Kredi individuale deri në 10,000 euro duke filluar nga 110.42 euro në muaj.

Bëje të mundur çdo qëllim!

Kredi individuale deri në 5,000 euro duke filluar nga 55.21 euro në muaj.

Gjithçka fillon nga ti!

Kredi individuale deri në 3,000 euro duke filluar nga 33.13 euro në muaj.

Paguaj borxhin e Kredit Kartelës, Starcard në ATM të Bankës TEB

Pagesën e borxhit të Starcard mund ta bëni në ATM përmes Kredit Kartelës (Starcard) apo Debit Kartelës.

Fuqi Prodhuesve Vendor

Ti e fuqizon Ekonominë, TEB të fuqizon ty. Për prodhuesit vendor kredi me grejs periudhë me 0% interes për 6 muajt e parë!

Për herë të parë TEB dhe HIB Petrol sjellin sistemin e vetshërbimit me kartela bankare

Banka TEB Sh.A. dhe kompania e furnizimit me derivate, HIB Petrol kanë sjellë për herë të parë në Kosovë sistemin e vetëshërbimit me kartela bankare.

Mos t’ka shku mendja me marr kredi veç vet!

Kredi individuale deri në 15.000€

Mos t’ka shku mendja me renovu shtëpinë?

Kredi individuale deri në 30.000€, 120 muaj, MUAJ MATURITET, PA HIPOTEKË


© TEB ShA