TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


Lajme dhe publikime

Rri n’shpi me TebMobile

Kryeni të gjitha shërbimet bankare me 0% komision

Banka TEB në shërbimin tuaj!

Orari i ri i punës në të gjitha degët

Degët e Bankës TEB Sh.A. prej të hënës (30.03.2020) do të punojnë me orar të ri, prej orës 09:00 deri në 14:00.

Paguaj deri në 40 Euro “Contactless” me kartelat MasterCard

Banka TEB informon klientët se prej dates 28 mars 2020, vlera e blerjes me kartela “contactless” është ngritur nga 15 deri në 40 Euro për kartelat e MasterCard.

Njoftim për klientët e Malishevës!

Banka TEB Sh.A. informon klientët e degës së Malishevës se me qëllim të interesit të përgjithshëm të ruajtjes së shëndetit publik detyrohemi të ndërmarrim hapa në përputhje me vendimet e fundit të Qeverisë së Kosovës.

Njoftim për klientët e degëve në Ferizaj dhe Rruga B në Prishtinë

Orari i ri i punës i përshtatur sipas vendimit të Qeverisë

Degët e Bankës TEB Sh.A. prej nesër (25.03.2020) do të operojnë nga ora 7:30 deri në 9:30.

Degët sot përfundojnë orarin e punës në ora 10:00

Banka TEB njofton të gjithë klientët e vet se pas vendimit më të ri të Qeverisë së Kosovës në përputhje me kërkesat për kujdes shtesë ndaj shëndetit publik dhe gjendjes së shpallur, lajmëron se do të përfundojë orari i punës së degëve në orën 10:00.

Rihapen degët në Klinë, Viti dhe Malishevë

Blej me Starcard dhe paguaj pas tre muajve pa kamatë

Orari i ri i punës nëpër degë

Banka TEB Sh.A. informon klientët vet ka ndryshuar orarin e punës nëpër degët e veta në përputhje me kërkesat për kujdes shtesë ndaj shëndetit publik dhe gjendjes së shpallur nga Qeveria e Kosovës.

Njoftim për klientët e Degës Qendra në Prishtinë

Banka TEB Sh.A. informon klientët se masat e reja për interesin e përgjithshëm të shëndetit publik në gjendjen në të cilën ndodhet vendi na detyrojnë të ndërmarrim hapa në përputhje me vendimet e fundit të Qeverisë së Kosovës.

Njoftim për klient!

Banka TEB Sh.A. mbetet e përkushtuar për të respektuar në tërësi të gjitha rekomandimet e Qeverisë së Kosovës pas situatës së krijuar në lidhje me kujdesin e shtuar nga mospërhapja e virusit (Covid-19 Coronavirus).

Banka TEB Sh.A. e përkushtuar ndaj masave të marra nga Qeveria dhe IKShP

Për ju që ndriçoni të ardhmen!

Për nder të 7 marsit, ditës së mësuesit, banka TEB ofron kredi individuale deri në 30,000 euro pa hipotekë deri në 120 muaj.

Gjithmonë në përkrahjen tuaj!

Për nder të 8 marsit, ditës së gruas, banka TEB ofron kredi individuale deri në 30,000 euro pa hipotekë deri në 120 muaj.

Agro Kredi e aprovuar brenda 48 orëve

Kredi individuale deri në 30,000 euro pa hipotekë, 120 muaj maturitet

Banka TEB lanson kampanjën e re për kredi individuale deri në 30,000€ pa hipotekë dhe maturitet deri në 120 muaj.

Për një jetë plot ngjyra

Kredi individuale deri në 15,000€, pa bashkëhuamarrës, pa garantues, pa peng, pa hipotekë dhe maturitet deri në 120 muaj.

Njoftim për ndryshim të çmimores së shërbimeve të Bankës TEB Sh.A.

Klientë të nderuar nëpërmjet këtij lajmërimi ju njoftojmë se ndryshimet në çmimoren e shërbimeve të Bankës TEB Sh.A dot hyjnë në fuqi më 02 mars 2020.


© TEB ShA