TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


Lajme dhe publikime

Dega kryesore e Prizrenit në lokacion të ri

Njoftohen të gjithë klientët e Bankës TEB Sh.A. se dega kryesore e qytetit të Prizrenit është zhvendosur në lokacion të ri.

Njoftim për përditësim të çmimores së shërbimeve të Bankës TEB Sh.A.

Klient të nderuar nëpërmjet këtij lajmërimi ju njoftojmë për përditësimin e çmimores së shërbimeve të Bankës TEB Sh.A, e cila dot hyjë në fuqi më 22 Janar 2019.

Çfarë plane keni sivjet?

Apliko për kredi deri në 30,000 € pa hipotekë!

Të gjitha pagesat e kolektorëve në TebMobile

Realizoni të gjitha pagesat e kolektorëve brenda disa minutave kudo që ndodheni.


© TEB ShA