TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


Lajme dhe publikime

Për një vit plot lumturi!

Kredi individuale deri në 30,000 euro pa hipotekë

Realizoni qëllimet në 2020

Merr kredi individuale deri në 15,000 euro pa bashkëhuamarrës, pa garantues dhe pa hipotekë!

Nise vitin e ri me investime të reja

Kredi Biznesi deri në 125,000 euro pa hipotekë

Fillo dhe zhvillo biznesin tënd!

Banka TEB nëpërmjet programit unik për gratë në biznes sjell ofertën më të veçantë.

Fokusohu në edukimin tënd

Kredi për edukim

Përjeto ndjenjën e shtëpisë së re

Kredi hipotekare

Zgjedhe për qejfin tënd!

Kredi për veturë

Kredi Biznesi deri në 125,000 euro pa hipotekë

“Kush t’pret 3 muaj PA INTERES?”

Kartela më e njohur bankare në Kosovë, Starcard vjen me ofertën më të re duke ju ndihmuar në planifikimet e blerjeve.

Njoftim për klient

Norma e kamatëvonesës është ndryshuar sipas Rregullores së Bankës Qëndrore të Kosovës.

O pooooo… me TebMobile Business

Shumë pagesa që janë vonuar apo harruar eventualisht tani mund të realizohen me aplikacionin TebMobile Business.

TEB lanson TebMobile Business

Aplikacioni TebMobile Business do të jetë në shërbim të klientëve të biznesit për të pasur qasje më të lehtë në financa dhe kryer shërbime të shumta bankare më telefonët e menqur.

Kredia e gjelbër

Ndërroni dritaret, fasadën, kulmin apo realizoni projekt tjetër për rritjen e efikasitetit dhe kursimin e energjisë dhe përfitoni grant deri në 20 % të shumës së kredisë.

Banka TEB shënon Ditën Botërore të Mjedisit: 1 fidan i mbjellur për çdo Kredi të Gjelbër

Banka TEB, si partner i Bankës Evropiane për rindërtim dhe zhvillim (BERZH) në kuadër të implementimit të Kredisë së gjelbër, sot ka mbjellur 210 fidane në katër qytete të ndryshme për ta shënuar 5 Qershorin - Ditën Botërore të Mjedisit.

Llogarit n’TEB

Banka TEB Sh.A. lanson kampanjën më të re për kredi konsumuese për klientët individual.

Kredi deri në 15.000 euro me kushte preferenciale

Apliko për kredi deri në 15.000€ Pa garantues, Pa bashkëhuamarrës dhe me kushte preferenciale.

Fito 5% Bonus!

Përdoruesit e kredit kartelës individuale, Starcard kanë mundësi të përfitojnë bonus shtesë gjatë blerjeve tek tregtarë të caktuar.

Mos imagjino, bleje!

Oferta më e re nga Banka TEB për Kredi për vetura.

Hapni derën e shtëpisë tuaj të re!

Oferta më e re nga Banka TEB për Kredi Hipotekare

Siguro kredinë nga aksidentet personale

TEB dhe KESCO mundësojnë pagesën online të rrymës

Banka TEB Sh.A. dhe Kompania Kosovare për Furnizim me Energji Elektrike (KESCO) sjellin për herë të parë mundësinë e pagesës së rrymës online përmes platformës e-commerce.

Lokacion i ri për degën e Ulpianës në kryeqytet

Dega e Ulpianës në Prishtinës është zhvendosur në lokacion të ri, por në të njejtë rrugë.

Dega kryesore e Prizrenit në lokacion të ri

Njoftohen të gjithë klientët e Bankës TEB Sh.A. se dega kryesore e qytetit të Prizrenit është zhvendosur në lokacion të ri.

Njoftim për përditësim të çmimores së shërbimeve të Bankës TEB Sh.A.

Klient të nderuar nëpërmjet këtij lajmërimi ju njoftojmë për përditësimin e çmimores së shërbimeve të Bankës TEB Sh.A, e cila dot hyjë në fuqi më 22 Janar 2019.

Çfarë plane keni sivjet?

Apliko për kredi deri në 30,000 € pa hipotekë!

Të gjitha pagesat e kolektorëve në TebMobile

Realizoni të gjitha pagesat e kolektorëve brenda disa minutave kudo që ndodheni.

TEB Sh.A. punëdhënësi i vitit 2018 në Kosovë

Banka TEB Sh.A. është shpallur ndër punëdhënësit më të mëdhenj nga Oda Ekonomike e Kosovës.

Paguani gjobat e Policisë së Kosovës përmes TebMobile

Starcard ju ofron 5% bonus gjatë blerjeve në Zara

Të gjithë klientët individual të Bankës TEB që posedojnë kartelën e kreditit, Starcard mund të përfitojnë bonus shtesë gjatë blerjeve në dyqanin e modës, Zara.

Në IP Petrol fitoni 5 % bonus me Starcard

Të gjithë klientët individual të Bankës TEB që posedojnë kartelën e kreditit, Starcard mund të përfitojnë bonus shtesë gjatë blerjes se derivateve per automobilët e tyre në pikat e Italian Petrol.

Fito 5% bonus gjatë blerjeve me Starcard në ETC

Të gjithë klientët individual të Bankës TEB që posedojnë kartelën e kreditit, Starcard mund të përfitojnë nga bonusi gjatë blerjeve në dyqanet e ETC.

Kryej punë tash me Starcard dhe paguaj në mars të vitit 2019

“Kryej punë tash”, vazhdon oferta nga kartela më e familjarizuar bankare në Kosovë, Starcard e cila ju ndihmon në planifikimet e blerjeve.

TEB dhe BERZH prezantuan arritjet e Programit të Grave në Biznes

Banka TEB dhe Banka Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH) organizuan Aktivitetin e Grave në Biznes në Prishtinë.

Përjeto fuqinë e ofertës më të fortë në vend!

Oferta më e fortë në vend me norma preferenciale prej 5.54%

Kryej punë tash me Starcard dhe paguaj në shkurt te vitit 2019

“Kryej punë tash”, vazhdon oferta nga kartela më e familjarizuar bankare në Kosovë, Starcard e cila ju ndihmon në planifikimet e blerjeve.

Plotësoni çdo dëshirë të familjes tuaj

Kredi deri në 30,000 Euro pa hipotekë nga Banka TEB.

Në përkrahje të Kosovës

TEB Sh.A. ka vazhduar edhe për dy vite sponsorizimin me Federatën e Futbollit të Kosovës (FFK) dhe atë të Federatës së basketbollit të Kosovës (FBK)..

Kryej punë tash me Starcard

“Kryej punë tash” është oferta më e re nga kartela më e familjarizuar bankare në Kosovë, Starcard e cila ju ndihmon në planifikimet e blerjeve.

Kalo rrogën n’TEB dhe përfito mbi 20 shërbime me 0 € shpenzime!

Ofertë e veqantë me shumë shërbime bankare falas për të gjithë klientët e ri pagëmarrës në Bankën TEB Sh.A.

Çdo gjë në vendin e duhur

Kampanja e re nga Banka TEB për kredi individuale. Përfitoni zbritje në shpenzimet administrative duke aplikuar për kredi nëpërmjet TebMobile.

Shumë oferta nga TEB Mobile

Banka TEB vazhdon fushatën përmes aplikacionin TEB Mobile duke ju ofruar zbritje në shpenzimet administrative dhe bonus nëse aplikoni për produkte kreditore apo realzioni transfer kombëtar.

Transfere individuale ndërkombëtare edhe nga e-banking

TEB Bank ofron mundesi të re për transfere ndërkombetarë të parave për klientët individual nëpërmjet platformës E-banking.

Kredi deri 48,000 Euro për 48 orë

Banka TEB sjell ofertën më të re për bizneset, të cilat duan të realizojnë planet e tyre për kohë afatshkurt.

Ofertë speciale për Kredi me rastin e festës së Bajramit

Apliko për kredi përmes aplikacionit të Bankës TEB, TebMobile dhe përfito kushte preferenciale.

Banka TEB sjell kampanjën më të re të kredive individuale

Apliko për kredi përmes aplikacionit TebMobile dhe përfito kushte preferenciale .

Njoftim për ndryshim të çmimores së shërbimeve të Bankës TEB Sh.A.

Klient të nderuar nëpërmjet këtij lajmërimi ju njoftojmë se ndryshimet në çmimoren e shërbimeve të Bankës TEB Sh.A dot hyjnë në fuqi më 22 shtator 2018.

Përfundoi edicioni i 17-të i Dielli TEB Open

Për herë të katërt në finale e turneut më prestigjioz të tenisit në Kosovë triumfoi Granit Bajraliu nga Prishtina.

TEB Sh.A. hapi degën e re në Viti

Drejtuesit e Bankës TEB Sh.A. kanë përuruar fillimin e punës së degës së re në Viti, duke vazhduar zgjerimin me pika të reja në shërbim të klientëve.

Apliko për kredi të Bajramit me TebMobile

Kthehet Kredia e Bajramit, për të gjithë përduesit e aplikacionit të Bankës TEB, TebMobile.

Shumë oferta nga TebMobile

Shumë oferta atraktive bankare të Bankës TEB nëpërmjet aplikacionit të telefonave të mençur, TebMobile.

Kalo biznesin n’TEB

Oferta më e re për klientet e rinj biznesor të Kosovës nga Banka TEB Sh.A. me disa produkte falas.

TEB Sh.A. hapi degë të re në Rrugën B në kryeqytet

Drejtuesit e Bankës TEB Sh.A. kanë përuruar fillimin e punës së degës së re Digijitale në qytetin e Prishtinës, duke vazhduar zgjerimin me pika të reja në shërbim të klientëve.

Zhvillime shtesë në sistemin e pagesave me kartela

Banka TEB Sh.A. në kuadër të ofrimit sa më të avancuar produkteve për klientët e vet është duke zhvilluar rrjetin e saj në mënyrë të vazhdueshme të pagesave me kartela.

TEB Sh.A. dhe BERZH nënshkruajnë marrëveshje bashkëpunimi

Kredi prej 5 milion Euro për bankën TEB në Kosovë në kuadër të Mekanizmit për Financimin e Ekonomisë së Gjelbër në Ballkanin Perëndimor.

Kalo rrogën n’TEB dhe përfito mbi 20 shërbime me 0 € shpenzime!

Ofertë e veqantë me shumë shërbime bankare falas për të gjithë klientët e ri pagëmarrës në Bankën TEB Sh.A.

Agro Kredi

Vazhdojmë tutje me ofertën më atraktive për financim të fermerëve dhe agrobizneseve.

Kredi deri 30,000 Euro pa hipotekë

Banka TEB Sh.A. vjen me ofertën më të rë konsumuese. Merr deri 30,000 € kredi PA HIPOTEKË.

Merr 10,000 € kredi dhe paguaj vetëm 4.85€ në ditë

Banka TEB Sh.A. vjen me ofertën më të rë konsumuese. Merr 10,000 € kredi dhe paguaj vetëm 4.85€ në ditë. PA BASHKËHUAMARRËS, PA GARANTUES DHE PA KOLATERAL.

Merr 5,000 € kredi dhe paguaj vetëm 2.45€ në ditë

Banka TEB Sh.A. vjen me ofertën më të rë konsumuese. Merr 5,000 € kredi dhe paguaj vetëm 2.45€ në ditë. PA BASHKËHUAMARRËS, PA GARANTUES DHE PA KOLATERAL.

Seminar për gratë në biznes nga TEB Sh.A. dhe BERZH

Me rastin e Ditës ndërkombëtare të gruas 8 Marsin, Banka TEB Sh.A. në bashkëpunim me BERZH (Banka Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim) organizoi seminar për gratë në biznes.

Kthehet “Kredia e gjelbër” për klientët individual në Bankën TEB

Ndërroni dritaret, fasadën termike, kulmin apo realizoni projekt tjetër për rritjen e efikasitetit dhe kursimin e energjisë në amvisëri dhe përfitoni grant deri në 20 % të shumës së kredisë.

Banka TEB Sh.A. ia uron ditën e Pavarësisë së Kosovës

Të gjithë shtetasve të shtetit të Kosovës, Banka TEB Sh.A. iu uron festën e pavarësisë 17 shkurtin.

Presidenti i Kosovës, Thaçi ndau mirënjohje për Bankën TEB

Banka TEB Sh.A. ka pranuar sot mirënjohje të rëndësishme nga Presidenti i shtetit në prag të 10 vjetorit të pavarësisë së Kosovës.

Merr 5,000 € kredi dhe paguaj vetëm 2.50€ në ditë

Ofertë e re për kredi nga banka TEB. PA BASHKËHUAMARRËS, PA GARANTUES DHE PA KOLATERAL.

Ofertë e re për kredi nga banka TEB

Merr 10,000 € kredi dhe paguaj vetëm 4.95€ në ditë. PA BASHKËHUAMARRËS, PA GARANTUES DHE PA KOLATERAL.

Merr kredi edhe nëse rrogën kesh e ki

Oferta më e re nga banka TEB për të gjithë punonjësit që pranojnë pagën kesh!

Nise vitin mbarë!

Kredi deri në 30,000 Euro PA HIPOTEKË.

TEB Sh.A. ju uron vitin e ri 2018

Banka TEB Sh,A. i uron të gjithëve ndërrimin e motmoteve me urimet më të mira për shëndet, suksese, fat e lumturi në vitin 2018.

TEB Sh.A. ndër tatimpaguesit më të mëdhenj në Kosovë

Banka TEB Sh.A. është shpallur ndër 15 tatimpaguesit më të mëdhenj nga Oda Ekonomike e Kosovës.

ATM Top Up – Mundësi e re nga TEB Sh.A.

Banka TEB Sh.A. ofron mundësinë e re për klientët e saj të quajtur ATM Top–Up, përmes të cilës ju mund të mbushni telefonin tuaj në të gjithë bankomatët (ATM) e bankës TEB në tërë Kosovën.

Oferta e fundvitit

3.000 Euro kredi për vetëm 2.99 Euro në ditë.

Zgjate për 3 muaj, oferta e Starcard deri në fund të vitit

Kartela më e njohur bankare në Kosovë vjen edhe me një ofertë të re të blerjeve për përdoruesit e saj.

TEB Sh.A. Banka e Vitit 2017 nga The Banker

Banka TEB Sh.A. për vitin e tretë me radhë konfirmohet Banka më e mirë në Kosovë nga The Banker, sektor i vlerësimit bankar nga Financial Times.

TEB Sh.A. ju uron festën e Flamurit

Banka TEB Sh.A. i uron 28 Nëntorin festën e Flamurit të shqiptar të gjithë qytetarëve të Kosovës.

Seminari “Gratë në biznes” u mbajt në Prizren

Për herë të pestë këtë vit është organizuar Seminari për “Gratë në biznes” në bashkëorganizim të Bankës TEB Sh.A. dhe Bankës Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH).

TEB Sh.A. pjesë e Samitit botëror të organizuar nga Global Banking Alliance for Women (GBA)

Në kuadër të angazhimeve për fuqizimin ekonomik të gruas, TEB Sh.A. mori pjesë në Samitin Botëror të organizuar nga Global Banking Alliance for Women (GBA) të mbajtuir në Londër.

TEB suporton gratë ndërmarrëse në Javën Globale të Ndërmarrësisë

Shoqata Afariste e Gruas (SHE-ERA) në bashkëpunim me Jakova Innovation Center organizoi tryezën e diskutimit: "Ndarja e Praktikave të Mira të Grave Sipërmarrëse", mbështetur nga banka TEB Sh.A.

TEB vjen me risi të pagesave në treg

Prej tani pagesat e faturave elektrike (KESCO) mund të bëhen edhe nëpërmjet dërgimit të vetëm një SMS porosi nga telefonat mobil.

Biznese nga Mitrovica përfituan nga Akademia e Biznesit IX

Qyteti i Mitrovicës ka qenë nikoqiri i nëntë i Akademisë së Biznesit që organizohet në kuadër të shërbimeve jo financiare nga Banka TEB Sh.A.

Në Mitrovicë organizohet Akademia e Biznesit IX

Më 7 nëntor 2017, Banka TEB Sh.A do të organizojë “Akademinë e Biznesit IX” në Mitrovicë në kuadër të shërbimeve jofinanciare për kompanitë vendore.

Një rrogë në mendje!

Shfrytëzo shërbimin e mbitërheqjes me debit kartelë në të gjithë ATM-ët në Kosovë dhe jashtë vendit.

Dega e Mitrovicës në lokacion të ri

Njoftohen të gjithë klientët e bankës TEB Sh.A. se dega e qytetit të Mitrovicës është zhvendosur në lokacion të ri.

Seminari “Gratë për biznes” u mbajt në Gjakovë

Banka TEB dhe Banka Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH) kanë organizuar Seminarin Gratë në Biznes më 11 tetor në Gjakovë.

U mbajt Akademia e biznesit VIII e TEB Sh.A.

Pronar dhe menaxher të kompanive të ndryshme nga qyteti i Ferizajt dhe rajoni kanë përfituar nga shërbimet jo financiare të organizuara nga Banka TEB Sh.A.

U mbajt seminari “Gratë në Biznes” në Pejë

Banka TEB dhe Banka Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH) kanë organizuar Seminarin Gratë në Biznes më 28 Shtator në Pejë.

“Luje Harleyn” me Starcard në të gjitha pikat e IP Petrol

Përdoruesit e Starcard individuale mund të marrin pjesë në lojën shpërblyese për çmimin e madh motor Harley Davidson.

Akademia e Biznesit VIII në Ferizaj

Më 3 tetor 2017, Banka TEB Sh.A do të organizojë “Akademinë e Biznesit VIII” në Ferizaj në kuadër tëshërbimkeve jofinanciare për kompanitë vendore.

Dega e Korporatës në lokacion të ri

Është zhvendosur Dega e Korporatës e Bankës TEB Sh.A. nga lokacioni i vjetër në lagjen Emshir në atë përgjatë magjistrales Prishtinë – Ferizaj.

Seminar për Gratë në Biznes „Si të zgjeroni biznesin tuaj?“

Banka TEB dhe Banka Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH) kanë kënaqësinë t’ju ftojnë në Seminarin Gratë në Biznes që do të zhvillohet ditën e Enjte, më 28 Shtator ora 09:00-13:00, në Kolegji Dukagjini, Pejë.

Të gjitha të vjetrat bëji të reja

Merr kredi deri në 30,000 euro pa hipotekë me kushte speciale dhe benefite shtesë.

Veç vet!

PA BASHKËHUAMARRËS, PA GARANTUES dhe PA KOLATERAL

5,000 Gati i ki

Të vjetrën bëje të re për vetëm 74 Euro në muaj.

Pagesa me 0% komision me TebMobile dhe E-banking

Me TebMobile të gjitha shërbimet bankare në një vend.

Biznese nga rajoni i Gjakovës përfitojnë nga “Akademia e Biznesit VII”

Kompani të shumta nga qyteti i Gjakovës dhe rrethina kanë përfituar nga konsulenca profesionale të organizuar nga Banka TEB Sh.A.

Ofertë për financim të Agro Granteve

Banka TEB Sh.A. sjell ofertën e veçantë për fermerë dhe agrobiznese në Kosovë që janë përfitues të Agro Granteve.

TEB sjell “Akademinë e Biznesit VII” në Gjakovë

Më 16 gusht 2017, Banka TEB Sh.A do të organizojë “Akademinë e Biznesit VII” në Gjakovë për bizneset vendore.

Fitore historike e basketbollistëve të Kosovës

Përfaqësuesja e Kosovës në basketboll ka shënuar fitore historike në paraqitjen e parë për kualifikime të kampionatit botëror, Kina 2019.

Banka TEB sërish në mbështetje të Përfaqësueses së Kosovës në basketboll

Banka TEB do të vazhdoj të mbështesë Përfaqësuesen A të Kosovës. Pas përkrahjes së dhënë vitin e kaluar në kualifikimet për Eurobasket 2017, edhe këtë vit ka vendosur të mbështesë FBK-në në fazën e parakualifikimeve evropiane për Kupën e Botës “Kina 2019”.

TEB Sh.A. ka hapur degën e re në Ferizaj

Drejtuesit e Bankës TEB Sh.A. kanë përuruar fillimin e punës së degës së re në qytetin e Ferizajt, duke vazhduar zgjerimin me pika të reja në shërbim të klientëve.

Vazhdon perkrahja e madhe nga banka TEB

Mos i kufizoni ëndratt tuaja!
Merr kredi deri në 30,000 EUR PA HIPOTEKË.


© TEB ShA