TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


29/01/2019

Dega kryesore e Prizrenit në lokacion të ri

Njoftohen të gjithë klientët e Bankës TEB Sh.A. se dega kryesore e qytetit të Prizrenit është zhvendosur në lokacion të ri.
Dega e Prizrenit e bankës TEB Sh.A. ka kaluar në lokacion të ri duke qenë edhe me afër pjesës qarkulluese të qytetit (përballë ABI Qarshia) dhe duke ofruar komoditet me të mirë në kryerjen e sherbimeve bankare për klientët.
Lokacioni i ri i degës është në adresën: Xhevdet Doda pn, 20000 Prizren, Republika e Kosovës.
Në degën në adresën e re klientët do të mund të kryejnë të gjitha sherbimet bankare, ndërsa do të kenë edhe një ATM për tërheqje dhe deponim të parave për 24 orë në 7 ditë të javës.
Stafi ynë ju mirëpret në degën e re me ofertat e shumta që kemi përgatitur për ju.
TEB Bankë për një botë në lëvizje.


© TEB ShA