TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


22/09/2017

Dega e Korporatës në lokacion të ri

Është zhvendosur Dega e Korporatës e Bankës TEB Sh.A. nga lokacioni i vjetër në lagjen Emshir në atë përgjatë magjistrales Prishtinë – Ferizaj.
Njoftohen të gjithë klientët e Degës së Korporatës së Bankës TEB Sh.A. se kjo dega është zhvendosur në lokacionin e ri, i cili është  në kilometrin e shtatë të magjistrales Prishtinë – Ferizaj.
Orari i degës do të jetë i njëjti: e hënë – e premte prej orës 09:00 deri më 17:00.
Deri më tani kjo degë ka qenë e vendosur në lagjen Emshir në rrugën Kroi i bardhë.
Kjo degë është në shërbim të klientëve të Korporatave dhe biznesit prej 22.09.2017 me të gjitha kapacitetet e saj.
Ju mirëpresim.

TEB Bankë për një botë në lëvizje.


© TEB ShA