TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


Lajme dhe publikime

Nise mbarë vitin 2022! Kredi individuale deri në 35,000 EUR

Kredi individuale deri në 35,000 Euro pa hipotekë dhe maturitet deri në 120 muaj

Rritu me TEB! Banka TEB në mbështetje të të gjithë sektorëve të prodhimtarisë

Rritu me TEB! Punojmë për të mirën tonë dhe të vendit

TEB Banka mbështet të gjitha agrobizneset.

Veç vet! Kredi deri në 20,000€

Kredi individuale deri në 20,000 Euro veç vet, pa hipotekë dhe maturitet deri në 120 Muaj.

Veç vet! Kredi deri në 10,000€

Kredi individuale deri në 10,000 Euro pa hipotekë dhe maturitet deri në 120 muaj.

Veç vet! Kredi deri në 5,000€

Kredi individuale deri në 5,000€ pa hipotekë dhe maturitet deri në 120 muaj.

Blej çka të pëlqen, fillo pagesën pas 3 muajve!

Blej në dhjetor, fillo pagesën në mars 2022.

Për gratë ndërmarrëse, zhvillohu me TEB!

Banka TEB përkrahë zhvillim e bizneseve të grave duke ofruar kredi me kushte preferenciale, pa hipotekë!

Kape momentin, Investo në biznes!

Investoni në biznesin tuaj deri në 150,000 Euro, PA HIPOTEKË!


© TEB ShA