TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


Lajme dhe publikime

TEB dhe IFC nënshkruajnë marrëveshje për Ndërmarrjet e vogla dhe të mesme

Përkrahja e bizneseve kosovare nga kjo marrëveshje përfshinë të gjitha Ndërmarrjet e vogla dhe të mesme, agro bizneset dhe ato nga Programi i ndërmarrësisë së femrave.

Ofertë speciale për Festën e Bajramit!

Kredi Individuale deri në 3,000 Euro pa hipotekë dhe maturitet deri në 36 muaj.

TEB dorëzoi donacionin e dytë në SHSKUK

Donacioni i radhës ka të bëjë me 10 copë pompa infuzive (perfuzomat) elektronike të cilat pritet të përdoren në reparte të ndryshme të SHSKUK-së.

Për heronjtë e ditëve tona

Ofertë speciale për të gjithë punonjësit e shëndetësor të sektorit publik, pjesëtarët e Policisë së Kosovës dhe FSK-së.


© TEB ShA