TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


Fushatat

Arkiva

Veç vet!

Veç vet!

Kredi pa bashkëhuamarrës, pa garantues dhe pa kolateral.

Expired: 30/06/2017

Merr 10,000 Euro kredi dhe paguaj vetëm 149 Euro në muaj.

6.48% Norma vjetore e interesit
0.50% Shpenzimet administrative
6.83% Norma efektive e interesit
Afati I kredisë: 84 muaj

Për një jetë më të mire

Oferta është valide deri më 30 Shtator 2017.

TEB, Bankë për një botë në lëvizje

 


© TEB ShA