TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


Fushatat

Arkiva

Transfere individuale ndërkombëtare edhe nga e-banking

Transfere individuale ndërkombëtare edhe nga e-banking

TEB Bank ofron mundesi të re për transfere ndërkombetarë të parave për klientët individual nëpërmjet platformës E-banking.

Digjitalizimi i shërbimeve bankare është ndër sfidat e kohës që Banka TEB ndjek për të lehtësuar qasjen e klientëve ndaj këtyre shërbimeve. Në këtë drejtim mundësia e transferimit te parave është ndër shërbimet më esenciale për çdo klient.
Platforma E-banking për klientët individual të TEB Sh.A. është pasuruar me mundësi të rëndësishme për të gjithë ata që bëjnë transferime ndërkombëtare të parave. Këtë shërbimi tani mund ta kryejnë të gjithë klientët që përdorin produktin E-banking pa pasur nevojë të vizitojnë ndonjërën nga degët tona.
Transferet ndërkombëtare nëpërmjet E-banking mund ekzekutohen në valutat: EUR, USD, GBP dhe CHF.
TEB Bankë për një botë në lëvizje


© TEB ShA