TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


Fushatat

Arkiva

TebMobile në Android

TebMobile në Android

Aplikacioni mund të shkarkohet këtu: https://goo.gl/KII9Am

Expired: 15/03/2016 Video

TebMobile është shërbim elektronik, përmes të cilit klientët kanë qasje në llogaritë e tyre dhe produktet tjera bankare, në çdo kohë dhe në çdo vend. TebMobile është shërbim i lehtë për përdorim, i sigurte dhe efektiv që ofrohet për të gjithë klientët. Kanë të drejtë ta përdorin edhe ata që nuk janë klientë por me karakteristika të tjera.
TebMobile do të jetë në dispozicion në dy gjuhë: angleze dhe shqipe
https://youtu.be/E61SRZFIj4M


© TEB ShA