TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


Fushatat

Arkiva

TEB Sh.A. dhe IPKO sjellin ofertë me internet 4G falas

TEB Sh.A. dhe IPKO sjellin ofertë me internet 4G falas

Banka TEB Sh.A. dhe IPKO sjellin ofertë të përbashkët duke dhuruar internet 4G falas për klientët e tyre.

Expired: 01/10/2016

Përfito megabajt falas përmes aplikacionit TEB Mobile, duke zgjedhur opsionin pagesat, pastaj mobile top-up dhe shumën për të mbushur telefonin e juaj Pre-Paid të operatorit IPKO.
Për çdo mbushje të IPKO Top Up permes akplikacionit TEB Mobile fito pako të internetit falas sipas të dhënave më poshtë:

5 € top up mbushje - 1 GB - 1 Muaj vlefshmëria
10 € top up mbushje - 2 GB - 1 Muaj vlefshmëria
20 € top up mbushje - 3 GB - 1 Muaj vlefshmëria
30 € top up mbushje - 5 GB - 1 Muaj vlefshmëria
40 € top up mbushje - 7 GB - 1 Muaj vlefshmëria

Një klient i vetëm (Përdorues i TEB Mobile) mund të fitojë paketën e internetit deri tre herë brenda një muaji.
Megabajtët do të kreditohen vetëm për numrat Pre-Paid të operatorit IPKO.
Numri ku do të kreditohen megabajtët falas nuk duhet të jetë domosdoshmërisht vetë numri i konsumatorit / personal, por mund të jetë çdo numër tjetër që vendosë klienti ti dergoj top up mbushje.
Oferta vlen deri më 1 tetor 2016.


© TEB ShA