TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


Fushatat

Arkiva

Pagesat online me debit kartelë

Pagesat online me debit kartelë

TEB Sh.A. mundëson realizimin e pagesave online me debit kartelë.

Expired: 28/02/2017

Sistemi 3-D secure i lansuar nga TEB Sh.A., mundëson që çdo transaksion i kryer tek shitësit 3D secure (shitësit të cilët kanë logon e certifikimit të ‘Verified by VISA’), kalon përmes procesit 3DS, nëse shitja bëhet tek shitës tjerë (jashte rrjetitit të 3D secure), transaksioni do të lejohet, por për të evituar në rast të ndonje keqpërdorimi eventual, edhe pse në këtë rast banka do të kalojë obligimin tek shitësi bazuar në rregullat e 3D secure, banka do të krijoj një limit ditor për transaksione të tilla, i cili do limitoj blerjet me Debit kartelë në maksimum 100EUR në ditë.
Për çdo transaksion online nga debit kartela juaj e kryer ne WEB faqet certifikuara me ‘Verified by VISA’, ju do të pranoni çdo herë me SMS një fjalëkalim për të autorizuar transaksionin tuaj.
Kurseni kohë duke blerë online në mënyrë të sigurtë dhe të thjeshtë. Për t’u siguruar që transaksioni juaj të jetë i suksesshem duhët të keni të përditesuar numrin e telefonit, në rast se nuk e keni, atëherë ju rekomandojmë që ta vizitoni degën me të afërt.
Për pagesat online me debit kartelë deri më 28 shkurt 2017, komisioni është 0%. Ndërsa pas kësaj date i referoheni çmimores standard në web faqen e bankës TEB: www.teb-kos.com
Starcard të jep fuqi!


© TEB ShA