TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


Fushatat

Arkiva

Ofertë e veçantë për fundvit nga Banka TEB

Ofertë e veçantë për fundvit nga Banka TEB

Kryeni pagesat përmes TEB E-banking dhe paguani 0% komision për transakcionet si më poshtë:

- Transferet ndërbankare (të gjitha bankat tjera në Kosovë)
- Transferet brenda TEB-it
- Pagesat Kos Gyro (rryme, uje, sigurime, etj)
- Sherbimi TOP Up – rimbushja te telefonit
- Rimbushja e TV & Internet (Ipko)
- Resetimi I fjalëkalimit

TEB, Bankë për një botë në lëvizje


© TEB ShA