TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


Fushatat

Arkiva

Ofertë e veçantë për fundvit nga Banka TEB

Ofertë e veçantë për fundvit nga Banka TEB

Shkarko TEB Mobile për të përfituar nga kjo ofertë në:

https://itunes.apple.com/al/app/tebmobile/id994414655?mt=8 (IOS)

https://play.google.com/store/apps/details… (Android)

Kryeni pagesat përmes TEB Mobile dhe paguani 0% komision për transakcionet si më poshtë:

- Transferet ndërbankare (të gjitha bankat tjera në Kosovë)
- Transferet brenda TEB-it
- Pagesat Kos Gyro (rryme, uje, sigurime, etj)
- Sherbimi TOP Up – rimbushja te telefonit
- Rimbushja e TV & Internet (Ipko)
- Resetimi I fjalëkalimit


© TEB ShA