TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


Fushatat

Arkiva

“Luje Harleyn” me Starcard në të gjitha pikat e IP Petrol

“Luje Harleyn” me Starcard në të gjitha pikat e IP Petrol

Përdoruesit e Starcard individuale mund të marrin pjesë në lojën shpërblyese për çmimin e madh motor Harley Davidson.

Expired: 18/12/2017

Starcard sjell edhe një lojë interesante për të gjithë përdoruesit e kësaj kartele në saje të bashkëpunimit të Bankës TEB Sh.A. me IP Petrol.
Të gjithë konsumatorët që do mbushin automobilat e tyre me derivate në vlerë prej 20 euro apo më shumë me Starcard në një nga pikat e IP Petrol në tërë territorin e Kosovës bëhen automatikisht pjesë e lojës shpërblyese.
Klientët do të bëhen pjesë e lojës shpërblyese për çdo mbushje në vlerën e sipërpërmendur dhe do të fitojnë nga një kupon për cdo mbushje 20 euro apo më shumë në IP petrol (shembull: në rast se keni mbushur automobilin me derivate prej 40 euro e më shumë, atëherë ju keni dy kuponë me emrin tuaj në lojë).
Ndërsa, çmimi i madh i kësaj loje shpërblyese është motori i prodhuesit të njohur, Harley Davidson XL1200X FORTY-EIGHT Hard Candy Custom Black Gold Flake.
Kjo lojë shpërblyese është valide deri më 17 Dhjetor 2017, ndërsa pas kësaj date do të tërheqet emri i fituesit fatlum.
Starcard të jep fuqi.


© TEB ShA