TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


Fushatat

Arkiva

Kredi për biznese deri në 100.000 Euro pa hipotekë

Kredi për biznese deri në 100.000 Euro pa hipotekë

Banka TEB Sh.A. sjellë ofertën më të re për biznese të vogla dhe të mesme deri në 100.000 euro pa hipotekë dhe përfitime të tjera.

Bizneset e vogla dhe të mesme do të kenë një mundësi të re për rritjen e kapaciteteve të tyre afariste me ofertën më të re që ka përgatitur Banka TEB Sh.A.
Tani këto biznese mund të tërheqin deri 100.000 Euro pa hipotekë.
Përfituesit e kësaj kredie do të kenë edhe falas përdorimin e shërbimit të qasjes në llogarinë e tyre, e-banking.
Po ashtu, bizneset përfituese do të kenë mundësi të marrjes së kredive me norma të volitshme të interesit.


© TEB ShA