TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


Fushatat

Arkiva

Kredi për banim

Kredi për banim

Për të gjithë ju që dëshironi të bleni shtëpi apo banesë,banka TEB vjen me ofertën më të re për kredi hipotekare.

Merr kredi deri në 180 muaj me:
Normë të interesit 5.88%,
shpenzime administrative 1% dhe
normë efektive 6.20%


© TEB ShA